دو نکته مهم و کاربردی برای تهیه بستنی سنتی

معمولا فصل تابستان را به خوردن بستنی سنتی در ابمیوه و بستنی فروشی ها دلخوشیم بستنی سنتی همیشه جایگاه ویژه ای برای ما ایرانیان دارد. بستنی سنتی یک دسر خیلی خوشمزه و در ضمن بسیار مقوی می باشد که از دیرباز طرفداران بسیار زیادی در بین دوستداران ببستنی داشته است و دارای طعم های متنوعی از جمله زعفرانی که بسیار خوشمزه و پر طرفدار می باشد است از معروف ترین و قدیمی ترین بستنی سنتی های ایران متعلق به فردی به نام اکبر مشدی می باشد که در دربار قاجاریان بستنی درست می کرده است. و از ان زمان تا به حال بستنی سنتی همچنان طرفداران خود را دارد. برای درست کردن بستنی سنتی روش های متنوعی وجود دارد که در ادامه مقاله شما را با طریقه درست کردن بستنی سنتی اشنا خواهیم کرد ک هاگر این چند روشی که خدمتتان خواهیم گفت را رعایت کنید قطعا یک بستنی سنتی خوشمزه و باکیفیت را خواهید داشت با ما همراه باشید.

دو روش مهم در تهیه بستنی سنتی

معمولا همکاران گرامی به روش های متنوعی بستنی های سنتی را تهیه می کنند ما در این مقاله با دو نکته مهم شما را راهنمایی خواهیم کرد تا بهترین نوع بستنی سنتی را تهیه کرده و به مشتریان خود ارائه دهید.

روش اول که بین اکثر همکاران رواج دارد این  است که شیر و شکر و ثعلب و طعم دهنده ها را با هم ترکیب می کنیم و تبدیل به بستنی می کنند و این روش یک روش سنتی است و روش دوم که بعضی از همکاران از این روش استفاده می کنند اضافه کردن یک سری از مواد غذایی می باشد این مواد صنایع غذایی عبارتند از گلوکز، پودر مالتو دکسترین یا خامه قنادی یا شیر خشک می باشند. که در این مقاله ما با رعایت کردن یک سری نکات می خواهیم بستنی سنتی خوبی را به مشتریان خود ارائه دهیم.

نکته اول در تهیه یک بستنی سنتی خوب این می باشد که از شیر پر چرب استفاده کنیم که در این صورت کیفیت بستنی ما بسیار عالی خواهد شد چون هیچ چربی نمی تواند جایگزین چربی خود شیر باشد.

نکته دوم که بسیار مهم می باشد این است که برای داشتن یک بافت خوب در بستنی باید در ترکیب اندازه مواد اصلی که شامل شکر و شیر می باشد دقت کنیم و شیر کننده ها و قوام دهنده ها نیز باید به اندازه باشد. و بعد از ترکیب مواد باید حتما به مایه بستنی استراحت دهیم تا به عمل بیاید حداقل زمان 5 ساعت می باشد که اگر هر چه زمان استراحت مایه بیشتر باشد بستنی بسیار با کیفیت تر خواهد شد. بعد از اینکه مایه به عمل امد مواد را داخل بارسفت کن می ریزیم و اگر میخواهید بستنی شما سنگین باشد دستگاه بار سفت کن را پر تر کنید. و حالا که بستنی سنتی شما اماده شد و می خواهیم از دستگاه بگیریم باید بستنی سریع انجماد شود که اگر بستنی سریع انجماد نشود بافت بستنی شما دارای بافت یکدست و صاف نخواهد بود پس خیلی مهم است که سریع انجماد صورت گیرد. برای انجماد سریع روش اول این است که شما می توانید بعد از گرفتن بستنی از دستگاه بستنی را داخل شاک فرریزر قرار دهید روش دوم این است که بستنی را می توانید بعد از گرفتن از دستگاه بستنی را به دیواره فریزر بکشید و روش سوم این است که داخل قالب بریزید و داخل فریزر خشک بریزید این ها روش هایی است برای سریع تر انجماد شدن بستنی شما همکاران گرامی. اگر این نکات را رعایت کنید قطعا یک بستنی سنتی با بافت نرم و عالی خواهید داشت. امیدواریم با رعایت کردن این موارد بستنی سنتی عالی را به مشتریان عزیز خود ارائه دهید. و مشتریان ثابت خود را در هر زمانی خواهید داشت. موفق و پیروز باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پرفروش ترین محصولات

یخچال میوه 1.5 متری 3 طبقه انباردار نما چوب پارس

۶۰,۰۰۰,۰۰۰ تومان۷۳,۰۰۰,۰۰۰ تومان

Please select listing to show.

درخواست مشاوره رایگان