تاریخچه تولید بستنی

تاریخچه بستنی

مادر این مقاله نظریه ها متفاوت از اختراع بستنی و نحوه ورود بستنی و تاریخچه بستنی به کشورهای مختلف رامورد بررسی قرار خواهیم داد.

اگر همه اختراعات بشر را احتیاج انسان بدانیم بدون شک علت اختراع و تولید بستنی چیزی نبوده جز گرما.

بستنی معروف ترین دسر دنیا است که طرفداران زیادی را دارد این خوراکی خوشمزه طرفداران زیادی را به خود جذب کرده است به طوری که از پیر و جوان و از کوچک تا بزرگ حداقل یکبار این دسر خوشمزه را امتحان کرده اند. همین محبوبیت باعث شده روز به روز تنوع در بستنی فروشی ها بیشتر شده و انواع گوناگونی از بستنی وارد منو مغازه آبمیوه و بستنی فروشی ها شده شود.

نظریات متفاوتی از اختراع بستنی نقل شده است و به قطعیت نمیشود در مورد تاریخچه بستنی صحبت کرد ولی ما نظریات که منابع تاریخی معتبری دارد را مورد بررسی قرار خواهیم داد.

در کتاب های تاریخی آمده است که حضرت سلیمان بعد از کار در مزرعه در فصول گرم تابستان از انواع نوشیدنی های یخ زده استفاده میکرده است. در منابع دیگر در مورد تاریخچه بستنی آمده است که حدود ۶۲سال قبل از میلاد مسیح امپراتور رم باستان گروهی را برای آوردن یخ و برف به قله های یخ زده می فرستاده و یخ و برف هایی که آنها می آوردند را به آشپزان دربار تحویل می دادند و آنها برف را با شهد و عسل و پوره های میوه خوش طعم کرده و برای او معجونی خوشمزه تهیه می کردند.

تاریخچه بستنی

تاریخچه تولید بستنی در چین:

تاریخچه بستنی در کشور چین به۴هزار سال قبل بر می گردد. مردم چین شیر و برنج پخته شده را با زرد چوبه و برف مخلوط کرده و می خوردند.

البته در منابعی دیگر آمده که آنها روش دیگری را نیز داشتند برای تهیه بستنی و این روش به گونه ایی بود که شربت را داخل لیوان ریخته و لیوان را درون ظرفی که یخ و سنگ نمک در آن قرار داشت قرار می دادند و هنگامی که مواد یخ میزدند آن را میل میکردند.

تاریخچه تولید بستنی در ایتالیا:

عده ایی از مورخان معتقدند مارکوپولو جهانگرد ایتالیایی حدود هزار سال قبل دستور ساخت بستنی را از خاور دور به ایتالیا آورده و اینگونه بستنی وارد قاره اروپا شد برای اولین بار البته اگر جزئی تر به این موضوع نگاهی بیندازیم خواهیم فهمید مارکوپولو ابتدا شربت را وارد کرده و به مرور زمان همین شربت در قرن ۱۶ میلادی تبدیل به بستنی شده است.

تاریخچه تولید بستنی در فرانسه:

تاریخچه ورود بستنی به کشور فرانسه باز می گردد به سال۱۶۶۰ میلادی در یکی از کافه های فرانسه شخصی به نام کوپیو با مخلوط کردن تخم مرغ و خامه و شیر و کره و خنک کردن آن بستنی به شکل امروزی را تهیه کرد. تاریخچه بستنی در کشورهای انگلیس و ایتالیا نیز به قرن ۱۷ میلادی باز می گردد و در این کشورها بستنی به عنوان دسری خوشمزه معرفی شده و تا به امروز نیز روز به روز صنعت بستنی گسترش یافته است.

تاریخچه بستنی در ایران

تاریخچه تولید بستنی در ایران:

و امّا تاریخچه بستنی در کشور عزیزمان ایران به قرن ۱۹ میلادی باز می گردد که از اروپا وارد کشور ایران و در دوره سلسله قاجاریه و حکومت ناصر الدین شاه بوده است.

اولین بستنی تولید شده در ایران بستنی زعفرانی بوده که با شیر و خامه و زعفران و ثعلب و شکر تهیه و آماده می شده است.

بستنی فروشان ایرانی تمام این مواد را درون بشکه هایی دو جداره می ریختند و بین جداره ها یخ و نمک می ریختند و درب آن را می گذاشتند آنقدر محتویات داخل بشکه را تکان می دادند تا محتویات درون بشکه یخ بزنند و حالت کرمی به خود بگیرند.

و بعد از گذشت سالها اولین کارخانه تولید بستنی در سال ۱۸۵۱ در مریلند شروع به کار کرد.

تاریخچه ورود بستنی در کشورهای مختلف را مورد بررسی قرار دادیم و نظریه های متفاوت را برای شما عزیزان علاقه مند بیان کردیم. امروزه دیگر بستنی ها از تنوع بسیار بالایی برخودار هستند از بستنی یخی بگیرید تا آلاسکا،میوه ایی،سنتی،ایتالیایی،زغالی،آیس پک،میلک شیک و…. صنعت بستنی روز به روز در حال گسترش و به روز شدن است و اگر شما کسب و کارتان را به روز نکنید از همکاران خود جا می مانید.

شرکت اورجینال آیس با سابقه طولانی و تجربیات گوناگون در راه اندازی مغازه های آبمیوه و بستنی فروشی و ویتامینه در کشور با مشورت و راهنمایی به شما در پیشرفت در این صنف کمک کرده و شاهد پیشرفت روز افزون مجموعه خود خواهید بود. 


با ارزوی موفقیت روز افزون برای شما همکاران گرامی : آیس اورجینال 

کسب و کارتان پر رونق و روزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پرفروش ترین محصولات

بار سفت کن 16 لیتری البرز سرمایش
اقساطی

۳۲۰,۰۰۰,۰۰۰ تومان

جدید

۴۷,۹۰۰,۰۰۰ تومان

جدید

۴۳,۰۰۰,۰۰۰ تومان

جدید

۲۹,۲۰۰,۰۰۰ تومان

جدید

۲۷,۲۰۰,۰۰۰ تومان

Please select listing to show.
با ما در ارتباط باشید

درخواست مشاوره رایگان